DigiCert QuoVadis

Contact Us

For more information, please contact us at:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

News and Events

Omgevingsloket Online (OLO): Service mededeling van 7 maart 2014
7 Mar 2014

Bericht Omgevingsloket online (OLO):

Vanaf 1 april 2014 heeft u eHerkenning met betrouwbaarheidsniveau 2 (EH2) nodig om in te loggen op Omgevingsloket online.

Bij EH2 bepaalt de wettelijk vertegenwoordiger van een bedrijf expliciet wie er namens het bedrijf bevoegd is met de overheid zaken te doen via Omgevingsloket online. Dit verbetert de veiligheid en geeft bedrijven meer zekerheid bij het aanvragen van vergunningen en doen van meldingen.

Heeft u nu nog een EH1, stapt u dan zo snel mogelijk over naar een hoger betrouwbaarheidsniveau.

Informeer voor u overstapt bij uw aanbieder welk niveau voor u geschikt is.

Voor een aantal diensten is EH2 namelijk niet voldoende en heeft u een hoger niveau nodig.

Dit geldt bijvoorbeeld voor het aanvragen van subsidieregelingen.

Inmiddels bieden alle aanbieders van eHerkenning niveau 2 of vergelijkbaar aan. Zie voor het overzicht de matrix op de website van eHerkenning:  http://www.eherkenning.nl/bedrijven/eherkenningsmiddel-kopen/stap-3-keuzematrix-eherkenningsmiddelen-vergelijken/

Bestaande aanvragen in het Omgevingsloket:

De overstap naar een ander niveau heeft geen invloed op bestaande aanvragen in het Omgevingsloket. De al eerder gedane aanvragen blijven zichtbaar in het loket. U moet dan wel een eHerkenningsmiddel gebruiken die voor hetzelfde Kamer van Koophandelnummer is uitgegeven. De aanvragen die u als bedrijf hebt gedaan, zijn namelijk gekoppeld aan uw KvK nummer en daarmee aan uw eHerkenningsmiddel.

Verandert uw KvKnummer wel? Lees dan op http://www.infomil.nl/eherkenning wat in uw situatie mogelijk is.

Via onderstaande links kunt u het QuoVadis eHerkenningsmiddel EH2 aanvragen:

Let op: vanaf medio maart ’14 is het ook mogelijk om bij QuoVadis een middel op betrouwbaarheidsniveau 2+ en/of 3 aan te vragen.

Heeft u vragen over bovenstaande informatie of over uw abonnement, neem dan contact op met QuoVadis via klantenservice@qv-eherkenning.nl